Zweethut (gemengd en ook kinderen welkom)

Zweethut
 Registration Closed
 
0
Date: 15 June 2019 10:30 - 19:00

Een reis langs de vier windrichtingen: de wijsheid van het noorden, de vergezichten van het oosten, de overgave en het vertrouwen van het zuiden en de introspectie van het westen. Elke windrichting vormt een spiegel voor jou en je leven., maar ook de groei en potentiemogelijkheden die je hebt. 

De warmte, de stilte, het ritme van de drum maken dat je mind stil wordt en dat jij je kunt verbinden met je innerlijke stem. 

Na afloop kom je als een ander mens naar buiten om je opnieuw te verbinden met je verwanten.

Kosten 70 euro (kinderen tot 12 jaar gratis), dit is incl koffie, thee en een gezamenlijke eenvoudige vegetarische maaltijd na afloop bij het vuur.

Voel jij je geroepen??
Deelname stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of groene knop hierboven.


Ik heb er al weer zin in, samen met jullie Een dag buiten tussen de bomen, luisteren naar zingende vogels, het vuur voelen en een natuur die volop aan het uitlopen en groeien is. Een dag voor jezelf samen met anderen..

 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71