Zweethut voor wildemannen

Zweethut
 Registration Closed
 
1
Date: 22 June 2019 10:31 - 19:31

De natuurlijke verblijfplaats van De Wildeman is een poel in het bos. Het bos staat symbool voor onze binnenwereld, de poel voor ons onbewuste. “Kom naar het bos en roep mijn naam als je iets nodig hebt”, zegt IJzerhans bij hun afscheid tegen de prins. Als we IJzerhans mogen geloven kunnen we in onze binnenwereld dus alles vinden wat we nodig hebben om uitdagende levensomstandigheden aan te kunnen.

Tijdens de Wildeman Zweethut voor Mannen gebruiken we de zweethutceremonie als poort om diep naar binnen te keren, het onbewuste binnen te gaan en antwoorden te vinden op de levensvragen die we hebben.

 

Aanvang en einde: vanaf 10 uur ben je welkom. Om 10:30 uur openen we de cirkel, waarin we in verbinding met de krachten van hemel en aarde, windrichtingen en elementen zullen werken. De eindtijd is afhankelijk van het verloop van de ceremonie. Hou er rekening mee dat het de hele dag duurt.

 

Investering: 1 dag en € 80. Dit is inclusief 21% BTW en een lichte maaltijd na afloop van de zweethut. 

Meer info op https://wildemanfestival.nl/zweethut-voor-mannen/

Opgave via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71