Man die staat (mannentraining)

Overig
 Registration Closed
 
0
Date: 15 July 2019 10:00 - 17 July 2019 16:00

Hoe sta jij in je leven?  
We leven ons leven als man en vervullen daarbij veel rollen. Die van zoon, partner, vriend, vader, medewerker of leidinggevende bijvoorbeeld. Ook als je daar redelijk tevreden over bent, bekruipt je soms de gedachte: is er niet nog meer mogelijk? Soms heb je het gevoel dat je jezelf te veel laat leven door je omgeving. Of vraag je je af: wat wil ik nu eigenlijk met mijn leven? Wat met de mensen om mij heen? Hoe doe ik dat? Hoe geef ik dat vorm?


Het kan lastig zijn om de tijd te nemen voor deze vragen. De rollen die je hebt, vragen simpelweg te veel aandacht. Toch is het belangrijk om je eigen identiteit te blijven onderzoeken. Voeling te houden met jezelf.  

Ben je nieuwsgierig en wil je deze zoektocht aangaan? Tijd voor jezelf nemen? Dan is onze training ‘De man die staat!’ zeker iets voor jou.
Je bent van harte welkom.

 

Een driedaagse met mannen.|
Deze training voert je terug naar je kern. Je ware zelf. Waarin je verlangens, wensen en liefde te vinden zijn. Om schaduwkanten van jezelf onder ogen te zien en je eigen waarheid en kracht te ervaren.

Het is een training van drie dagen met alleen mannen. Mannen onder elkaar, in een cirkel. Allemaal gelijkwaardig, samen een bedding vormend. Zo kunnen we elkaar werkelijk zien. Vrijuit spreken zonder het gevoel te hebben een geliefde te kwetsen. Ervaren dat alle mannen levensvragen hebben en twijfelen. Samen lachen en huilen. Samen kracht en kwetsbaarheid tonen.

Als man heb je zo je eigen thema’s. Thema’s die vaak worden bepaald door het contact dat je hebt of had met bijvoorbeeld je vader en je moeder. Kracht en kwetsbaarheid is er zo één. De relatie met je vader en wat hij je heeft laten zien over man-zijn is een andere. Mannen herkennen dit bij elkaar. Wij kunnen elkaar oprecht spiegelen en respectvol confronteren. Zo ontstaat vanuit broederschap persoonlijk leiderschap. En vanuit persoonlijk leiderschap broederschap. 

 

Hoe is het met je na de training?
Je bent gezakt. In je lijf en in je gevoel. Je weet dat je veel meer bent dan alleen je hoofd en je ratio. Je hebt natuurlijker en vanzelfsprekender contact met je hart en je buik. De kracht van je eigen natuur, van de andere mannen en dé natuur heb je stevig ervaren en neem je mee. Waarschijnlijk de rest van je leven.
Na de training weet je ook -duidelijker dan voorheen- waar je voor staat. Wat je waarden zijn. Wat jij waard bent. In de training werken we daar letterlijk en figuurlijk mee. Daarvan neem je een blijvende herinnering mee naar huis.
Ook heb je op een andere laag ervaren wat broederschap is. Hoe is het om in een groep mannen te zijn zonder dat er competitie speelt. Geen druk om altijd de beste of de slimste te moeten zijn. Daarvoor in de plaats is diepte, kracht en kwetsbaarheid gekomen. En daarmee groei in je persoonlijk leiderschap.

Dat is in ieder geval waar Klaas Otten en Philip Verzellenberg samen met jou voor willen gaan. Dat jij op deze laag uitkomt. Omdat we weten hoe waardevol dat is.

Inhoud
lichaamswerk, opstellingen, stilte, zweethutceremonie, delen, ervaren......

Waar
Zweethutceremonie in Lopik
Overig werk bij Samaya in Werkhoven. Hier overnachten we ook.

Investering
De kosten voor verblijf en trainingsfaciliteiten bedragen 255 euro inclusief BTW

De investering voor de begeleiding door Philip en Klaas zijn
Particulier                    € 322  (incl BTW)
Zakelijk (zzp)               € 322  (excl BTW)
Zakelijk (organisatie)    € 540  (incl BTW)

Daarnaast stellen we maximaal 1 ticket ter beschikking van een student investering naast de verblijfskosten € 195 (incl BTW)     

Vragen, meer info, opgave
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of groene knop bovenaan pagina

              

 

 

 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71