Mannencirkel Almere

Overig
 Registration Closed
 
0
160507WILDEMAN-9270
Date: 14 January 2021 19:31 - 22:00

MANNENCIRKEL

Als man heb jij misschien ook steeds meer behoefte om te ontdekken wie jijzelf bent.
Je dagelijkse rollen invullen in de snel veranderende samenleving is simpelweg een uitdaging. Een uitdaging die andere mannen ook zeker herkennen!

De maandelijkse sessies staan in het teken van delen, uitwisselen van ervaringen en visies over verschillende onderwerpen. We zijn nieuwsgierig naar elkaar, naar wat ons beweegt als mannen en hoe we ons willen verhouden tot onszelf en onze omgeving. Tegelijkertijd respecteren we elkaars verschillen. 

De avond wordt begeleid door Klaas Otten 
(foto onder) en gefaciliteerd door Wim Bakker van SCA. De insteek is dat de avond gemaakt wordt door alle aanwezigen. 
De thema’s zullen gezamenlijk ontstaan en JIJ draagt bij op de manier die bij JOU past. Er zal een veilige setting gecreëerd worden waarin er ruimte is voor ieder zijn persoonlijke ontwikkeling, herstel en groei.

De groep zal uit maximaal 10 mannen bestaan. Het is niet noodzakelijk dat je iedere maand aanwezig bent en het is mooi als er een vertrouwde groep ontstaat. Deelname per avond is nu vastgesteld op € 25,00.

 

Aanmelding gaat via link Spiritueel Centrum Almere
https://www.spiritueelcentrumalmere.nl/beleving/mannencirkel/

 

 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71