Vision Quest (Frankrijk)

Overig
20200910_172224
Date: 02 September 2021 00:00 - 11 September 2021 00:00

De Vision Quest is een ceremonie waarbij je vier dagen en nachten vastend in afzondering bent op een plek in de natuur. Zien en voelen diep in jezelf wat in je leeft. Je ware zelf krijgt de ruimte en laat je tevoorschijn komen in één lijn met je hart en je ziel.

Bepaalde levens vragen als, wie ben ik echt, wat is werkelijk mijn kracht en mijn potentie, wat is mijn drive of oplossing voor een bepaalde impasse in mijn leven,
kunnen antwoorden krijgen door zo vastend in de natuur te zijn.

Je zal vanbinnen verstillen en je kan gaan ervaren dat de natuur jou spiegels aanreikt van je innerlijk en vandaaruit antwoorden geeft op je gestelde vraag of vragen.

In Frankrijk ga je ter voorbereiding van je Quest starten met een zweethut om te reinigen en puurder en meer in focus naar je Vision Quest plek te gaan. Je vertrekt door de poort om zo ook visueel je eigen binnen Vision Quest wereld in te stappen. En bij terugkomst van je Vision Quest verwelkomen we je weer door de poort om vervolgens weer de zweethut in te gaan om alles te integreren en je aarding te hervinden.

Er is een basiskamp ingericht, waarbij wij een wij verbinding maken als anker voor de Questers en waar het heilige vuur dag en nacht gedurende de Vision Quest brandt en vormt een bedding voor veiligheid en vertrouwen waarin alles mag zijn.

Voorbereiding
Er worden één of twee informatie avonden georganiseerd. Data volgen nog.

Kennismakingsmiddag
Voor elke week is er voorafgaand met alle deelnemers een eerste kennismaking met ons en met elkaar. Naast kennismaken gaat het ook over het verhelderen van je intentie, vraag of verlangen voor jou quest. Vormen hierbij zijn delen, vragen kleine rituelen etc.
Data volgen nog.

Praktische zaken
Locatie   Centrum Lothlorien in de Haute Marne te Frankrijk
Investering;  particulier € 1250 en ben je BTW plichtig € 1250 (excl BTW)

Begeleiding:  Adrienne Bonn en Klaas Otten

Voel je de roep van binnen.
Dan nodigen wij je uit om kennis te maken This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71