Transformatiedag voor Mannen

Overig
20191214_162801
Date: 29 January 2021 09:30 - 16:30

Jouw rol als man, wie ben ik (nog)?
Als man heb jij ook steeds meer behoefte om te ontdekken wie jijzelf bent. Om verbinding te maken met jezelf, met anderen en het andere. Je dagelijkse rollen invullen in de snel veranderende samenleving is simpelweg een uitdaging. Een uitdaging die andere mannen ook zeker herkennen!.

Leren met elkaar
centraal op deze dag staan jullie vragen, vraag waar je mee zit om je rol als man in het alledaagse leven in te kunnen vullen op een manier die bij jou past. Dat is de reden dat we slechts met een kleine groep, minimaal 4 en maximaal 8 mannen samen zijn. Wat een ieder meeneemt naar deze dag is zichzelf en alles wat daarbij hoort op dat moment aan gedachten, aan emoties, aan fysieke sensaties en aan wensen en verlangens.

Als begeleider werk graag met wat er is in het moment. In mijn werkwijze nodig ik je uit om je comfortzone te verlaten en voor de verandering te gaan. Je bewust te worden van hoe je zaken deed, welke gevoelens en gedachten daarbij horen, om vervolgens de keuze te kunnen maken voor verandering. Voor dit proces creëren we die dag met elkaar een veilige setting. We respecteren onze verschillen.

Tijdens deze dag gaan we als mannen met elkaar onze delen, ervaringen uitwisselen en is er ruimte voor wensen en intenties die er zijn. Een deel van de dag gaan we werken rond thema's die er leven in de groep., hiervoor zet ik werkvormen in uit lichaamswerk, meditatie, systhemisch werk, TA en sjamanistische rituelen.

Mijn insteek voor die dag is dat je veranderingen in je leven wilt realiseren en hiervoor ook verantwoordelijkheid wilt nemen.

 

Praktisch

Locatie  De Bronhoeve in Cothen (prov. Utrecht)

Groepsgrootte  max 8 deelnemers (voldoende ruimte om ook afstand te kunnen bewaren).

Tijd start om 9.30 en eindtijd 16.30 uur.

Investering  particulier € 125 (incl BTW)  en ben je BTW plichtig € 125 (excl. BTW).

Opgave of vragen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via groene knop boven aan pagina.

 

 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71