Mannencirkel Houten

Overig
werk-in-uitvoering-3-1
Date: 15 December 2021 19:30 - 22:00

Jouw rol als man, wie ben ik (nog)?

Als man heb jij ook steeds meer behoefte om te ontdekken wie jijzelf bent. Om verbinding te maken met jezelf, met anderen en het andere. Je dagelijkse rollen invullen in de snel veranderende samenleving is simpelweg een uitdaging. Een uitdaging die andere mannen ook zeker herkennen!

 

Leren van elkaar

De maandelijkse sessies staan in het teken van delen, uitwisselen van ervaringen en visies over verschillende onderwerpen. We zijn nieuwsgierig naar elkaar, naar wat ons beweegt als mannen en hoe we ons willen verhouden tot onszelf en onze omgeving. Tegelijkertijd respecteren we elkaars verschillen.

De avond wordt begeleid door Klaas Otten. De insteek is dat de avond gemaakt wordt door alle aanwezigen. De thema’s zullen gezamenlijk ontstaan en JIJ draagt bij op de manier die bij JOU past. Er zal een veilige setting gecreëerd worden waarin er ruimte is voor ieder zijn persoonlijke ontwikkeling, herstel en groei.

 

Kleine groep, maandelijkse bijeenkomst

De groep bestaat uit maximaal 10 mannen deelnemers. Het is niet noodzakelijk dat je iedere maand aanwezig bent en het is mooi als we steeds met een vertrouwde (kern-)groep samenzijn.

 

Binnenkomst om 19.15, we starten graag om 19.30. De avond duurt doorgaans tot 22.00.

Kosten naar eigen inzicht (voorkeur contant)

Aanmelden This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volgende bijeenkomsten zijn: 14/7.

 

Powered by iCagenda

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71