klaas3zw.jpg

Mijn naam: Klaas

 

Klaas (1962) – man, zoon, kleinzoon, broer, oom en vriend met roots in de Friese bodem.

Vanaf 1997 ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling: NLP, Systhemische werk, Transactionele analyse, lichaamswerk, (zen)meditatie, yoga, stilteretraîtes en energiewerk. Wandelen en natuurbeleving werden steeds belangrijker, mijn levenstempo ging omlaag.

Via een sjamaan kwam ik weer in contact met de wijsheid van de natuur en de Moeder aarde-energie. Dit was als thuiskomen. Op dit pad kwam er een verdieping in de persoonlijke ontwikkeling, verruiming van het bewustzijn en mijn eigen essentie. Deed mee aan zweethutten, ging werken met het medicijnwiel, liep spirituele wandelingen en gaf mij over aan de Vision Quest en andere rituelen. Daar in de natuur heb ik kennis gemaakt met de stilte in mijzelf, een innerlijk weten en het belang van intuitie. 


In 2015 ben ik drie maanden bij sjamanen in Mexico geweest om weer meer inzicht te krijgen in de vraag ‘Wie ben ik?’ Daar heb ik belemmerende gedachten getransformeerd en dat bracht mij nog dichter bij mijn essentiële kern gekomen. In mijn werk ondersteun ik nu vanuit mijn eigen bron van innerlijk weten en wijsheid, daarbij geïnspireerd door mijn sjamanistische leraren, mijn krachtdieren en collega-sjamanen. Daarnaast word ik elke dag gespiegeld en uitgedaagd door het leven, hierdoor gaat mijn scholing en ontwikkeling elke dag door.

 

In het najaar van 2017 ben ik gestart met een driejarige healers opleiding bij chief Dancing Thunder,  sjamaan van The Susquehannock Tribe of Florida (USA).

Raido Sjamanisme    |    Singel 40, Lippenhuizen (Friesland)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |     06 - 10 9 137 71