Sjamanistische healing

 

In een sjamanistische vindt er een communicatie met je lichaam en mind plaats, hiervoor maak ik gebruik van de trilling (frequentie) van diverse instrumenten, mijn stem en mijn handen. Samen met jou intentie “Ik wil loslaten, wat mij niet meer dient” kan er transformatie plaatsvinden. De oude vastzittende energie kan worden los getrild tijdens de sessie en dat is blijvend.

Tijdens deze privé healing kan zowel de geest kalmeren als ook het lichaam energie geven. Alle zintuigen worden geprikkeld in deze sessie, kortom een complete ervarigen.

Voor wie?
Voor een ieder die wil ontspannen op meer dan het fysieke lichaam, ook de geest komt tot ontspanning. In deze ontspanning is het mogelijk om oude vastzittende energie te transformeren en los te laten.

Hoe ga ik te werk?
In een sessie van circa 90 minuten nemen we eerst de tijd om af te stemmen en te spreken over wat er op dit moment voor je leeft. Met welke intentie ben je hier?

Nadat ik je heb uitgenodigd om te gaan liggen, duiken we in een paar minuten ademwerk om het lichaam te openen en een vrije stroom van energie mogelijk te maken.


Praktisch
Jou investering is als particulieren € 100, en voor zakelijke consulten € 125,- (en excl BTW) per sessie.

 

Raido Sjamanisme    |    Linzen-oord 78, Houten (Utrecht)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |    030 - 637 33 09    |    06 - 10 9 137 71