Energetische heling

 

Je hoeft niet alleen te doen!!!    Er is spirituele hulp.

 

In vele sjamanistische tradities wordt het reizen beoefend. Het reizen, met ons bewustzijn, stelt ons in staat om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen. 

Reizen is het verplaatsen van ons bewustzijn naar de grote levensboom die ons leidt tot diep in de aarde (onbewuste) of naar de hemel (de toekomst). Vele reizen zullen  in ons onbewust liggen vaak de oorzaken van de problemen (trauma's) waar we vandaag tegen aan lopen. De vraag die we meenemen naar de sessie. In de onderwereld kun je ontmoetingen hebben met krachtdieren, voorouders, wijze elders, andere wezens, spirituele helpers, niet fysieke energieën etc. Deze entiteiten willen je helpen antwoorden te geven op jou persoonlijke vraag, wens of verlangen waar jij op dit moment graag hulp bij wilt.
 

Hoe?
Ontspannen lig jij op je matje, dekentje, ogen dicht. De trommel klinkt als de hartslag van onze aarde en brengt in een diepe ontspanning. Je denken wordt uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren. Je komt in een trance.

Mijn stem begeleidt je naar de levensboom en naar de andere dimensies en weer terug . Daarna laat ik je reizen. En na verloop van tijd zal ik vragen of je wilt terugkeren naar het hier en nu.

 

Wat voor vragen? 
Een trancereis kun je overwegen bij vragen als: 

  • Wat kan ik doen om een bepaalde situatie te veranderen?
  • Welke stappen kan ik doen om iets in mij te transformeren?
  • Wat kan ik doen om zaken los te laten?
  • Ik heb last van……. Wat kan ik doen om………
     

Het ontwikkelen van een heldere intentie en een verlangen te helen ( als ook de bereidheid tot het loslaten van oude patronen die je niet langer meer helpen) versterkt het effect van de healing.


Praktisch

Raido organiseert in 2023 vier keer een helende reis, zie daarvoor in de agenda.

Vindt jij het prettiger om een privé sessie te krijgen, dat kan natuurlijk. De kosten hiervoor zijn € 95 voor particulieren en voor een zakelijke consult € 110 (exl BTW). Een sessie duurt 1 tot 1.5 uur.


Na de sessie
Je kunt verwachten dat je je na een sessie lichter, helderder en meer op je gemak voelt. Echter, het kan ook voorkomen dat je je juist helemaal nog niet zo lekker voelt. Zeker is dat het geval wanneer uit het onderbewustzijn diepere lagen naar de oppervlakte komen die geheeld gaan worden.

Het komt dan ook wel voor dat klachten na een sessie ineens lijken toe te nemen om uiteindelijk geheel te verdwijnen.

 Zorg ervoor dat je na een sessie voldoende tijd hebt voor jezelf. Er zijn 1 tot drie dagen erna nodig om de ontvangen healing helemaal te laten integreren. De effecten kunnen geleidelijk of drastisch zijn. Ieder ervaart dit op zijn eigen manier. 

 

Raido Sjamanisme    |    Singel 40, Lippenhuizen (Friesland)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |     06 - 10 9 137 71