Praktische zaken Vision Quest

 

Waar?
De Quest vindt plaats in de bossen nabij  Wéris in de Belgische Ardennen. Hier lopen vele leylijnen  en zijn vele energiepunten aanwezig. Deze energie ondersteunt je tijdens jouw zoektocht.

Voor wie?
Welkom is iedereen van 18 tot 88 jaar die voelt dat het tijd is om contact te maken met zijn of haar diepste bedoeling en de moed heeft om deze reis aan te gaan.  

We organiseren een Vision Quest week met maximaal acht personen. Het is ook mogelijk om op individuele basis een Quest te doen. Neem hierover even persoonlijk contact op.

Voorbereiding
Wil jij uit je Quest het maximale voor jezelf halen, dan is een goede voorbereiding van groot belang. Het begint met een eigen vraag formuleren, een vraag die focus geeft aan je Quest. De focus en het diep verlangen helpen je om een antwoord te krijgen op je vraag.

Veiligheid en vertrouwen in de begeleiders van groot belang voor een goede Quest. Wij maken  dan ook vooraf gezamenlijk een wandeling met jou, over je vraag, wie je bent, je motivatie etc. Ook jij kunt al jou vragen aan ons stellen. 

De Quest
De gehele ceremonie bestaat uit acht dagen  De eerste dagen staan in het teken van je vraag, kennismaken met je plek en intenties formuleren voor de toekomst, welke je meeneemt tijdens je verblijf in de natuur.

Na het ontbijt van de derde dag ondergaan we een zweethutritueel, waarin we de spirits vragen jou bij te staan op je Quest. Daarna brengen we je in stilte naar jou eigen plaats in de natuur. Hier ga je de rest van de vier dagen en nachten verblijven.

In de loop van de zevende dag wordt jij weer opgehaald om af te sluiten met een zweethutceremonie. Hier kun jij de ervaringen en vragen delen met ons en de spirits.

Begeleiding 
Wij steunen je die vier dagen en nachten en houden dag en nacht contact met je en nodigen de spirits uit aanwezig te zijn om jouw plek tot een heilige plek te maken. Daarnaast doen wij twee keer per dag een ronde langs de plekken met deelnemers.

Raido Sjamanisme    |    Singel 40, Lippenhuizen (Friesland)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |     06 - 10 9 137 71