Droom of trance reizen

 

Een droomreis, ook wel trancereis, genoemd, is een oeroud sjamanistische techniek. Door het monotone geluid van de trommel, dat op je hartslag lijkt, kom je in een ontspanning. je denken wordt als het ware uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren. je komt in een andere staat van (bewust) zijn, een soort van trance.

De droom of trancereis is als een wakkere droom, waarin jij in contact komt met je intuitie en je innerlijke wereld; de droomwereld. In het sjamanisme spreken we van de andere realiteit, wij leven in de materiële realiteit.
Je kunt bijvoorbeeld gidsen, krachtdieren en voorouders ontmoeten, een diepe mystieke verbinding voelen. levenslessen worden aangereikt, vaak in de vorm van symbolen. Als deze ontmoetingen kunnen je helpen bij je vragen in je huidige leven.


Voor wie?
Een trance of droomreis kun overwegen als jij:
-     iets wilt loslaten;
-     toe bent aan groei en transformatie;
-     jezelf wilt helen;
-     inzicht in bepaalde situaties wilt krijgen;
-     patronen wilt doorbreken.


Praktisch
Met regelmaat organiseer ik droomreizen voor groepen, zie hiervoor de agenda.

Mocht je het prettiger vinden om een privésessie te boeken dan is dit ook mogelijk. De kosten hiervoor bedragen particulier € 95,- en een zakelijk consult bedraagt € 125,- (excl BTW).
een sessie duurt circa 1,5 uur.

Raido Sjamanisme    |    Singel 40, Lippenhuizen (Friesland)    |    klaas@raido-sjamanisme.nl    |     06 - 10 9 137 71